Apparaten en accessoires
Mosterd-dillesaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
1 beker
Ingrediënten
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 beker
Eiwitten
10 g
Calorieën
8541 kJ /
2041 kcal
Vetten
211 g
Vezels
2.6 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Zachte bloemkoolsoep
50min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Advocaat
10min
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14u. 55min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Vijgenmosterd
25min
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3u.
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min